Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 99 € και βάρος έως 10 kg.

Περισσότερα για την παράδοση
30 ημέρες για την επιστροφή από την ημερομηνία παράδοσης. Μάθετε πώς να κάνετε επιστροφή
Τα περισσότερα προϊόντα παραδίδονται εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Τσέκαρε για λεπτομερείς πληροφορίες
Nav switch

Εισήγαγε μια φράση αναζήτησης για να δεις τις προτάσεις.

Παρακολούθηση αποστολής

 Θέλεις να μάθεις πότε θα φτάσει η αποστολή στα χέρια σου; Αφού ενημερωθείς για την αποστολή της παραγγελίας σου, μπορείς να παρακολουθείς σε συνεχή βάση την αποστολή σου. Μπορείς να βρεις τον σύνδεσμο παρακολούθησης σε αυτά τα σημεία:

Στον λογαριασμό χρήστη 

Συνδέσου στον λογαριασμό σου κάνοντας κλικ στο κουμπί Ο λογαριασμός μου. Στον πάνελ του χρήστη, πήγαινε στην ενότητα Παραγγελίες και, στη συνέχεια, στις Αποστολές. Εάν η παραγγελία έχει φύγει από την αποθήκη μας και έχει παραδοθεί σε κούριερ, εδώ θα βρεις τον σύνδεσμο παρακολούθησης.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της αποστολής

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας στο email από το οποίο πραγματοποιήσατε την αγορά σας. Στο μήνυμα, εκτός από την επιβεβαίωση αποστολής, θα βρείτε επίσης έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την παράδοσή σας.

Στη σελίδα του μεταφορέα Γενική Ταχυδρομική

Μπορείς επίσης να ενημερωθείς για τη διαδρομή της αποστολής σου μέσω της σελίδας της Γενική Ταχυδρομική. Για να παρακολουθήσεις  την παραγγελία σου, θα χρειαστείς τον αριθμό αποστολής - θα τον βρεις στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας και στον λογαριασμό χρήστη. Η πορεία της παραγγελίας σας θα ενημερωθεί κατόπιν της παραλαβής της από την Γενική Ταχυδρομική.