Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 99 € και βάρος έως 10 kg.

Περισσότερα για την παράδοση
30 ημέρες για την επιστροφή από την ημερομηνία παράδοσης. Μάθετε πώς να κάνετε επιστροφή
Τα περισσότερα προϊόντα παραδίδονται εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Τσέκαρε για λεπτομερείς πληροφορίες
Nav switch

Εισήγαγε μια φράση αναζήτησης για να δεις τις προτάσεις.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ NEWSLETTER SPORTANO.GR

 

 

 

I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

(1) Ο παρών κανονισμός περιγράφει τους κανόνες για την παροχή υπηρεσιών από την SPORTANO.COM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością [Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης] με έδρα τη Zielona Góra (ul. Wrocławska 17B/15, 65-427 Zielona Góra), η οποία είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο επιχειρηματιών που τηρείται από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Zielona Góra, VIII Εμπορικό Τμήμα - Εθνικό Δικαστικό Μητρώο, με αριθμό δικαστικού μητρώου KRS 0000896178, αριθμό φορολογικού μητρώου NIP 9731077223, αριθμό μητρώου επιχειρήσεων REGON 388722422, αριθμό BDO 000550240, διεύθυνση ιστοσελίδας: www.sportano.gr  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: c[email protected], αριθμό τηλεφώνου: +30 210 300 9982 (χρέωση όπως για μια συνήθη κλήση - σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του σχετικού φορέα εκμετάλλευσης) (εφεξής: "SPORTANO").  

(2) Οι Όροι που εμφανίζονται με κεφαλαία γράμματα και δεν ορίζονται στον Κανονισμό του Ενημερωτικού Δελτίου έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στον Κανονισμό, εκτός εάν προκύπτει διαφορετικά από το περιεχόμενο του παρόντος Κανονισμού του Ενημερωτικού Δελτίου. 

 

II. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

(1) Η χρήση της υπηρεσίας Ενημερωτικού Δελτίου αρχίζει (σύναψη της σύμβασης παροχής υπηρεσιών Ενημερωτικού Δελτίου) μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ακόλουθων βημάτων από τον Πελάτη: 

(α) παροχή τουλάχιστον της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού κινητού τηλεφώνου του στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα (π.χ. στο σχετικό πεδίο) και  

(β) έκφραση από τον Πελάτη της συγκατάθεσής του για τη λήψη εμπορικών πληροφοριών μέσω του επιλεγμένου καναλιού (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή/και τηλέφωνο) και αποδοχή του Κανονισμού του Ενημερωτικού Δελτίου (π.χ. τσεκάροντας το σχετικό Checkbox (πλαίσιο επιλογής) ή κάνοντας κλικ στο σχετικό κουμπί), και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης που αποστέλλεται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ο σύνδεσμος ενεργοποίησης ισχύει μόνο για το Ενημερωτικό Δελτίο που αποστέλλεται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). 

(2) Το ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει τα εξής: 

(α) τη λήψη από έναν Πελάτη που έχει γνωστοποιήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στη διάθεση της SPORTANO ηλεκτρονικά, μεταξύ άλλων μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων κλήσεων, εμπορικών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SPORTANO και των συνεργατών της, συμπεριλαμβανομένων ιδίως πληροφοριών σχετικά με τρέχουσες προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκπτώσεις και εκστρατείες μάρκετινγκ, ή/και 

(β) τη λήψη από έναν Πελάτη που έχει διαθέσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στη SPORTANO, μεταξύ άλλων μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων κλήσεων, εμπορικών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SPORTANO και των συνεργατών της, συμπεριλαμβανομένων ιδίως πληροφοριών σχετικά με τρέχουσες προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκπτώσεις και εκστρατείες μάρκετινγκ. 

(3) το Ενημερωτικό Δελτίο παρέχεται δωρεάν για αόριστο χρονικό διάστημα. 

(4) Ο Πελάτης υποχρεούται ιδίως: 

(α) να χρησιμοποιεί το Ενημερωτικό Δελτίο κατά τρόπο που να συνάδει με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και να μην παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Ενημερωτικού Δελτίου, καθώς και με τα έθιμα και τους κανόνες κοινωνικής συνύπαρξης που έχουν υιοθετηθεί στα πλαίσια αυτά, 

(β) να παρέχει στη SPORTANO μόνο αληθή, ενημερωμένα και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, 

(γ) να ενημερώνεi αμέσως τα δεδομένα που παρέχει στη SPORTANO σε σχέση με τη σύναψη της σύμβασης ενημερωτικού δελτίου, 

(δ) να μην παρέχει και να μην διαβιβάζει στα πλαίσια του ηλεκτρονικού καταστήματος οποιοδήποτε περιεχόμενο που απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ιδίως περιεχόμενο που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή τα προσωπικά τους δικαιώματα. 

(5) Η χρήση του Ενημερωτικού Δελτίου, συμπεριλαμβανομένης της σύναψης της Σύμβασης Ενημερωτικού Δελτίου, προϋποθέτει ότι η τερματική συσκευή και το σύστημα ΤΠΕ του Πελάτη πληρούν τις ακόλουθες ελάχιστες τεχνικές απαιτήσεις, και συγκεκριμένα: κατοχή υπολογιστή ή άλλης συσκευής συνδεδεμένης στο Διαδίκτυο (στην περίπτωση της Εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα - κινητή συσκευή) με ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels, εξοπλισμένη με τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο: Chrome έκδοση 94 και άνω, Internet Explorer έκδοση 11 και άνω, Firefox έκδοση 93 και άνω, Edge έκδοση 94 και άνω, Safari έκδοση 14 και άνω, Opera έκδοση 80 και άνω, που υποστηρίζουν Java Script και επιτρέπουν την αποθήκευση cookies, ενώ στην περίπτωση που το ενημερωτικό δελτίο αποστέλλεται μέσω SMS σε αριθμό κινητού τηλεφώνου, απαιτείται η κατοχή κινητού τηλεφώνου. Ο πελάτης πρέπει να διαθέτει ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και ενεργό αριθμό κινητού τηλεφώνου. 

(6) Η χρήση του Ενημερωτικού Δελτίου ως Ηλεκτρονική Υπηρεσία συνδέεται με τους τυπικούς κινδύνους της μετάδοσης δεδομένων μέσω του Διαδικτύου, όπως η διάδοση των δεδομένων του Πελάτη, η πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα ή η απώλεια δεδομένων. Η SPORTANO και ο Πελάτης υποχρεούνται να λαμβάνουν μέτρα για την ελαχιστοποίηση αυτών των κινδύνων. 

 

III. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(1) Τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη υποβάλλονται σε επεξεργασία από την SPORTANO ως διαχειριστή προσωπικών δεδομένων. Η παροχή προσωπικών δεδομένων από τον Πελάτη είναι εθελοντική, αλλά απαραίτητη για τη χρήση του Ενημερωτικού Δελτίου. 

(2) Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα ή αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Λεωφ. Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ. 2106475600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dpa.gr . 

(3) Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων περιέχονται στην Πολιτική απορρήτου και Cookies. 

 

IV. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

(1) Αποκλειστικά δικαιώματα σε όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των έργων κατά την έννοια του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων του ν. 2121/1993, που διατίθενται από τη SPORTANO ή τους εταίρους της, ιδίως τα πνευματικά δικαιώματα, ανήκουν στη SPORTANO ή σε οντότητες με τις οποίες η SPORTANO έχει συνάψει τις σχετικές συμφωνίες. 

(2)Ο Πελάτης δικαιούται να χρησιμοποιεί δωρεάν το παραπάνω περιεχόμενο αποκλειστικά στα πλαίσια της ιδιωτικής του χρήσης και μόνο για τον σκοπό της ορθής χρήσης του Ενημερωτικού Δελτίου, χωρίς εδαφικούς περιορισμούς. Η χρήση του προαναφερθέντος περιεχομένου για άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο βάσει ρητής προηγούμενης συγκατάθεσης που χορηγείται εγγράφως από εξουσιοδοτημένο φορέα, επί ποινή ακυρότητας. 

 

V. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 

(1) Ο Πελάτης μπορεί να αναφέρει παρατυπίες που σχετίζονται με το Ενημερωτικό Δελτίο με τη μορφή καταγγελιών. Οι καταγγελίες μπορούν να υποβληθούν, για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]. 

(2) Οι καταγγελίες εξετάζονται από τη SPORTANO χωρίς καθυστέρηση, το αργότερο εντός 14 ημερών από την υποβολή τους. 

(3) Προκειμένου να επισπευσθεί η εξέταση της καταγγελίας, συνιστάται η παροχή του ονόματος και των στοιχείων επικοινωνίας του προσώπου που υποβάλλει την καταγγελία, καθώς και η περιγραφή των λόγων που δικαιολογούν την καταγγελία. 

(4) Ούτε η SPORTANO ούτε οι υπάλληλοί της, οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι και οι πληρεξούσιοι της ευθύνονται έναντι του Μη καταναλωτή Πελάτη, των υπεργολάβων, των υπαλλήλων, των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και/ή των πληρεξουσίων του για οποιαδήποτε ζημία, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών, εκτός εάν η ζημία προκλήθηκε από αυτούς με πρόθεση. Όποτε διαπιστώνεται ευθύνη της SPORTANO, των υπαλλήλων της, των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων ή/και των πληρεξουσίων της, η ευθύνη αυτή έναντι του Μη καταναλωτή Πελάτη, ανεξάρτητα από τη νομική της βάση, περιορίζεται - τόσο στο πλαίσιο μιας μεμονωμένης απαίτησης όσο και για όλες τις απαιτήσεις συνολικά - στο ποσό των 100 EUR. 

 

VI. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

(1) Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαγραφεί από το Ενημερωτικό Δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτιολόγηση (λύση της σύμβασης του Ενημερωτικού Δελτίου), και πιο συγκεκριμένα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο απενεργοποίησης που περιλαμβάνεται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στον Πελάτη στα πλαίσια του Ενημερωτικού Δελτίου ή, στην περίπτωση του Ενημερωτικού Δελτίου SMS, επικοινωνώντας τηλεφωνικά. Η διαγραφή από ένα από τα κανάλια του Ενημερωτικού Δελτίου δεν οδηγεί σε αυτόματη διαγραφή από το άλλο κανάλι του Ενημερωτικού Δελτίου. 

(2) Η SPORTANO μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση Ενημερωτικού Δελτίου ανά πάσα στιγμή με προειδοποίηση 14 ημερών για τους ακόλουθους βάσιμους λόγους: 

(α) αλλαγή των νομικών διατάξεων που διέπουν την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικά από τη SPORTANO και επηρεάζουν τα αμοιβαία δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που ορίζονται στη σύμβαση παροχής ενημερωτικών δελτίων ή αλλαγή στην ερμηνεία των προαναφερόμενων νομικών διατάξεων ως αποτέλεσμα δικαστικών αποφάσεων, αποφάσεων, εισηγήσεων ή συστάσεων των αρμόδιων αρχών ή οργάνων, 

(β) αλλαγή του τρόπου παροχής υπηρεσιών για τεχνικούς ή τεχνολογικούς λόγους, π.χ. ενημέρωση των τεχνικών απαιτήσεων που αναφέρονται στον παρόντα Κανονισμό του Ενημερωτικού Δελτίου, 

(γ) αλλαγή του πεδίου ή του τρόπου παροχής των υπηρεσιών στις οποίες εφαρμόζονται οι Κανονισμοί Ενημερωτικού Δελτίου, μέσω της εισαγωγής νέων, τροποποίησης ή απόσυρσης από τη SPORTANO υφιστάμενων λειτουργιών ή υπηρεσιών που καλύπτονται από τον Κανονισμό Ενημερωτικού Δελτίου, 

(δ) αλλαγή του πεδίου ή του τρόπου παροχής υπηρεσιών από οντότητες που συνεργάζονται με τη SPORTANO μέσω της εισαγωγής νέων, της τροποποίησης ή της κατάργησης από τις εν λόγω οντότητες υφιστάμενων λειτουργιών ή υπηρεσιών, που επηρεάζουν τα αμοιβαία δικαιώματα και υποχρεώσεις μεταξύ του Πελάτη και της SPORTANO. 

(3) Η SPORTANO αποστέλλει τη δήλωσή της στο πλαίσιο της παραγράφου 2 ανωτέρω στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο Πελάτης κατά την εγγραφή στο Ενημερωτικό Δελτίο. 

(4) Η SPORTANO μπορεί να αρνηθεί στον Πελάτη το περαιτέρω δικαίωμα χρήσης του Ενημερωτικού Δελτίου, καθώς και να καταγγείλει τη σύμβαση Ενημερωτικού Δελτίου με προθεσμία προειδοποίησης 7 ημερών σε περίπτωση σοβαρής παραβίασης από τον Πελάτη του σημείου II παράγραφος 4 στοιχείο α) του Κανονισμού Ενημερωτικού Δελτίου. 

(5) Η SPORTANO μπορεί επίσης να τροποποιήσει τον παρόντα Κανονισμό Ενημερωτικού Δελτίου σε περίπτωση που συντρέχει τουλάχιστον ένας από τους λόγους που αναφέρονται στο σημείο 2 ανωτέρω. 

(6) Σε περίπτωση τροποποίησης των κανονισμών του Ενημερωτικού Δελτίου, η SPORTANO θα διαθέσει το ενοποιημένο κείμενο των κανονισμών του Ενημερωτικού Δελτίου μέσω της δημοσίευσής του στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα και μέσω μηνύματος που θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο Πελάτης κατά την εγγραφή στο Ενημερωτικό Δελτίο ή μέσω μηνύματος SMS που θα αποσταλεί στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει με σύνδεσμο που θα επιτρέπει την ανάγνωση του ενοποιημένου κειμένου του Κανονισμού και την αποθήκευση του. 

(7) Η τροποποίηση του Κανονισμού και όρων του ενημερωτικού δελτίου τίθεται σε ισχύ 14 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής των πληροφοριών σχετικά με την τροποποίηση αυτή. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη Σύμβαση Ενημερωτικού Δελτίου εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της τροποποίησης του Κανονισμού του Ενημερωτικού Δελτίου. 

 

VII. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 

(1) Ο Κανονισμός Ενημερωτικού Δελτίου ισχύει από την 01.03.2023. 

(2) Η Σύμβαση συνάπτεται στην ελληνική γλώσσα. Η επιλογή του ελληνικού δικαίου με βάση τον Κανονισμό δεν στερεί από τον Καταναλωτή την προστασία που του παρέχει ο νόμος, η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί βάσει συμφωνίας μεταξύ του Πωλητή και του Καταναλωτή. 

(3) Η αποτύπωση, η διασφάλιση και η διάθεση σημαντικών διατάξεων της συναφθείσας Σύμβασης Ενημερωτικού Δελτίου πραγματοποιείται με την αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος SMS στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο Πελάτης κατά την εγγραφή του στο Ενημερωτικό Δελτίο. 

 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ NEWSLETTER SPORTANO.GR


I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

(1) Ο παρών κανονισμός περιγράφει τους κανόνες για την παροχή υπηρεσιών από την SPORTANO.COM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością [Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης] με έδρα τη Zielona Góra (ul. Wrocławska 17B/15, 65-427 Zielona Góra), η οποία είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο επιχειρηματιών που τηρείται από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Zielona Góra, VIII Εμπορικό Τμήμα - Εθνικό Δικαστικό Μητρώο, με αριθμό δικαστικού μητρώου KRS 0000896178, αριθμό φορολογικού μητρώου NIP 9731077223, αριθμό μητρώου επιχειρήσεων REGON 388722422, αριθμό BDO 000550240, διεύθυνση ιστοσελίδας: www.sportano.gr διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], αριθμό τηλεφώνου: +30 210 300 9982 (χρέωση όπως για μια συνήθη κλήση - σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του σχετικού φορέα εκμετάλλευσης) (εφεξής: "SPORTANO").
(2) Οι Όροι που εμφανίζονται με κεφαλαία γράμματα και δεν ορίζονται στον Κανονισμό του Ενημερωτικού Δελτίου έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στον Κανονισμό, εκτός εάν προκύπτει διαφορετικά από το περιεχόμενο του παρόντος Κανονισμού του Ενημερωτικού Δελτίου.


II. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

(1) Η χρήση της υπηρεσίας Ενημερωτικού Δελτίου αρχίζει (σύναψη της σύμβασης παροχής υπηρεσιών Ενημερωτικού Δελτίου) μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ακόλουθων βημάτων από τον Πελάτη:

(α) παροχή τουλάχιστον της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού κινητού τηλεφώνου του στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα (π.χ. στο σχετικό πεδίο) και
(β) έκφραση από τον Πελάτη της συγκατάθεσής του για τη λήψη εμπορικών πληροφοριών μέσω του επιλεγμένου καναλιού (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή/και τηλέφωνο) και αποδοχή του Κανονισμού του Ενημερωτικού Δελτίου (π.χ. τσεκάροντας το σχετικό Checkbox (πλαίσιο επιλογής) ή κάνοντας κλικ στο σχετικό κουμπί), και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης που αποστέλλεται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ο σύνδεσμος ενεργοποίησης ισχύει μόνο για το Ενημερωτικό Δελτίο που αποστέλλεται στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

(2) Το ενημερωτικό δελτίο περιλαμβάνει τα εξής:

(α) τη λήψη από έναν Πελάτη που έχει γνωστοποιήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στη διάθεση της SPORTANO ηλεκτρονικά, μεταξύ άλλων μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων κλήσεων, εμπορικών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SPORTANO και των συνεργατών της, συμπεριλαμβανομένων ιδίως πληροφοριών σχετικά με τρέχουσες προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκπτώσεις και εκστρατείες μάρκετινγκ, ή/και
(β) τη λήψη από έναν Πελάτη που έχει διαθέσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στη SPORTANO, μεταξύ άλλων μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων κλήσεων, εμπορικών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SPORTANO και των συνεργατών της, συμπεριλαμβανομένων ιδίως πληροφοριών σχετικά με τρέχουσες προωθητικές ενέργειες, προσφορές, εκπτώσεις και εκστρατείες μάρκετινγκ.

(3) το Ενημερωτικό Δελτίο παρέχεται δωρεάν για αόριστο χρονικό διάστημα.
(4) Ο Πελάτης υποχρεούται ιδίως:

(α) να χρησιμοποιεί το Ενημερωτικό Δελτίο κατά τρόπο που να συνάδει με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και να μην παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Ενημερωτικού Δελτίου, καθώς και με τα έθιμα και τους κανόνες κοινωνικής συνύπαρξης που έχουν υιοθετηθεί στα πλαίσια αυτά,
(β) να παρέχει στη SPORTANO μόνο αληθή, ενημερωμένα και όλα τα απαραίτητα στοιχεία,
(γ) να ενημερώνεi αμέσως τα δεδομένα που παρέχει στη SPORTANO σε σχέση με τη σύναψη της σύμβασης ενημερωτικού δελτίου,
(δ) να μην παρέχει και να μην διαβιβάζει στα πλαίσια του ηλεκτρονικού καταστήματος οποιοδήποτε περιεχόμενο που απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ιδίως περιεχόμενο που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή τα προσωπικά τους δικαιώματα.

(5) Η χρήση του Ενημερωτικού Δελτίου, συμπεριλαμβανομένης της σύναψης της Σύμβασης Ενημερωτικού Δελτίου, προϋποθέτει ότι η τερματική συσκευή και το σύστημα ΤΠΕ του Πελάτη πληρούν τις ακόλουθες ελάχιστες τεχνικές απαιτήσεις, και συγκεκριμένα: κατοχή υπολογιστή ή άλλης συσκευής συνδεδεμένης στο Διαδίκτυο (στην περίπτωση της Εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα - κινητή συσκευή) με ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels, εξοπλισμένη με τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο: Chrome έκδοση 94 και άνω, Internet Explorer έκδοση 11 και άνω, Firefox έκδοση 93 και άνω, Edge έκδοση 94 και άνω, Safari έκδοση 14 και άνω, Opera έκδοση 80 και άνω, που υποστηρίζουν Java Script και επιτρέπουν την αποθήκευση cookies, ενώ στην περίπτωση που το ενημερωτικό δελτίο αποστέλλεται μέσω SMS σε αριθμό κινητού τηλεφώνου, απαιτείται η κατοχή κινητού τηλεφώνου. Ο πελάτης πρέπει να διαθέτει ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και ενεργό αριθμό κινητού τηλεφώνου.
(6) Η χρήση του Ενημερωτικού Δελτίου ως Ηλεκτρονική Υπηρεσία συνδέεται με τους τυπικούς κινδύνους της μετάδοσης δεδομένων μέσω του Διαδικτύου, όπως η διάδοση των δεδομένων του Πελάτη, η πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα ή η απώλεια δεδομένων. Η SPORTANO και ο Πελάτης υποχρεούνται να λαμβάνουν μέτρα για την ελαχιστοποίηση αυτών των κινδύνων.


III. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(1) Τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη υποβάλλονται σε επεξεργασία από την SPORTANO ως διαχειριστή προσωπικών δεδομένων. Η παροχή προσωπικών δεδομένων από τον Πελάτη είναι εθελοντική, αλλά απαραίτητη για τη χρήση του Ενημερωτικού Δελτίου.
(2) Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα ή αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Λεωφ. Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ. 2106475600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dpa.gr .
(3) Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων περιέχονται στην Πολιτική απορρήτου και Cookies.


IV. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

(1) Αποκλειστικά δικαιώματα σε όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των έργων κατά την έννοια του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων του ν. 2121/1993, που διατίθενται από τη SPORTANO ή τους εταίρους της, ιδίως τα πνευματικά δικαιώματα, ανήκουν στη SPORTANO ή σε οντότητες με τις οποίες η SPORTANO έχει συνάψει τις σχετικές συμφωνίες.
(2) Ο Πελάτης δικαιούται να χρησιμοποιεί δωρεάν το παραπάνω περιεχόμενο αποκλειστικά στα πλαίσια της ιδιωτικής του χρήσης και μόνο για τον σκοπό της ορθής χρήσης του Ενημερωτικού Δελτίου, χωρίς εδαφικούς περιορισμούς. Η χρήση του προαναφερθέντος περιεχομένου για άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο βάσει ρητής προηγούμενης συγκατάθεσης που χορηγείται εγγράφως από εξουσιοδοτημένο φορέα, επί ποινή ακυρότητας.


V. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

(1) Ο Πελάτης μπορεί να αναφέρει παρατυπίες που σχετίζονται με το Ενημερωτικό Δελτίο με τη μορφή καταγγελιών. Οι καταγγελίες μπορούν να υποβληθούν, για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].
(2) Οι καταγγελίες εξετάζονται από τη SPORTANO χωρίς καθυστέρηση, το αργότερο εντός 14 ημερών από την υποβολή τους.
(3) Προκειμένου να επισπευσθεί η εξέταση της καταγγελίας, συνιστάται η παροχή του ονόματος και των στοιχείων επικοινωνίας του προσώπου που υποβάλλει την καταγγελία, καθώς και η περιγραφή των λόγων που δικαιολογούν την καταγγελία.
(4) Ούτε η SPORTANO ούτε οι υπάλληλοί της, οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι και οι πληρεξούσιοι της ευθύνονται έναντι του Μη καταναλωτή Πελάτη, των υπεργολάβων, των υπαλλήλων, των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και/ή των πληρεξουσίων του για οποιαδήποτε ζημία, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας κερδών, εκτός εάν η ζημία προκλήθηκε από αυτούς με πρόθεση. Όποτε διαπιστώνεται ευθύνη της SPORTANO, των υπαλλήλων της, των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων ή/και των πληρεξουσίων της, η ευθύνη αυτή έναντι του Μη καταναλωτή Πελάτη, ανεξάρτητα από τη νομική της βάση, περιορίζεται - τόσο στο πλαίσιο μιας μεμονωμένης απαίτησης όσο και για όλες τις απαιτήσεις συνολικά - στο ποσό των 100 EUR.


VI. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

(1) Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαγραφεί από το Ενημερωτικό Δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτιολόγηση (λύση της σύμβασης του Ενημερωτικού Δελτίου), και πιο συγκεκριμένα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο απενεργοποίησης που περιλαμβάνεται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στον Πελάτη στα πλαίσια του Ενημερωτικού Δελτίου ή, στην περίπτωση του Ενημερωτικού Δελτίου SMS, επικοινωνώντας τηλεφωνικά. Η διαγραφή από ένα από τα κανάλια του Ενημερωτικού Δελτίου δεν οδηγεί σε αυτόματη διαγραφή από το άλλο κανάλι του Ενημερωτικού Δελτίου.
(2) Η SPORTANO μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση Ενημερωτικού Δελτίου ανά πάσα στιγμή με προειδοποίηση 14 ημερών για τους ακόλουθους βάσιμους λόγους:

(α) αλλαγή των νομικών διατάξεων που διέπουν την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικά από τη SPORTANO και επηρεάζουν τα αμοιβαία δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που ορίζονται στη σύμβαση παροχής ενημερωτικών δελτίων ή αλλαγή στην ερμηνεία των προαναφερόμενων νομικών διατάξεων ως αποτέλεσμα δικαστικών αποφάσεων, αποφάσεων, εισηγήσεων ή συστάσεων των αρμόδιων αρχών ή οργάνων,
(β) αλλαγή του τρόπου παροχής υπηρεσιών για τεχνικούς ή τεχνολογικούς λόγους, π.χ. ενημέρωση των τεχνικών απαιτήσεων που αναφέρονται στον παρόντα Κανονισμό του Ενημερωτικού Δελτίου,
(γ) αλλαγή του πεδίου ή του τρόπου παροχής των υπηρεσιών στις οποίες εφαρμόζονται οι Κανονισμοί Ενημερωτικού Δελτίου, μέσω της εισαγωγής νέων, τροποποίησης ή απόσυρσης από τη SPORTANO υφιστάμενων λειτουργιών ή υπηρεσιών που καλύπτονται από τον Κανονισμό Ενημερωτικού Δελτίου,
(δ) αλλαγή του πεδίου ή του τρόπου παροχής υπηρεσιών από οντότητες που συνεργάζονται με τη SPORTANO μέσω της εισαγωγής νέων, της τροποποίησης ή της κατάργησης από τις εν λόγω οντότητες υφιστάμενων λειτουργιών ή υπηρεσιών, που επηρεάζουν τα αμοιβαία δικαιώματα και υποχρεώσεις μεταξύ του Πελάτη και της SPORTANO.

(3) Η SPORTANO αποστέλλει τη δήλωσή της στο πλαίσιο της παραγράφου 2 ανωτέρω στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο Πελάτης κατά την εγγραφή στο Ενημερωτικό Δελτίο.
(4) Η SPORTANO μπορεί να αρνηθεί στον Πελάτη το περαιτέρω δικαίωμα χρήσης του Ενημερωτικού Δελτίου, καθώς και να καταγγείλει τη σύμβαση Ενημερωτικού Δελτίου με προθεσμία προειδοποίησης 7 ημερών σε περίπτωση σοβαρής παραβίασης από τον Πελάτη του σημείου II παράγραφος 4 στοιχείο α) του Κανονισμού Ενημερωτικού Δελτίου.
(5) Η SPORTANO μπορεί επίσης να τροποποιήσει τον παρόντα Κανονισμό Ενημερωτικού Δελτίου σε περίπτωση που συντρέχει τουλάχιστον ένας από τους λόγους που αναφέρονται στο σημείο 2 ανωτέρω.
(6) Σε περίπτωση τροποποίησης των κανονισμών του Ενημερωτικού Δελτίου, η SPORTANO θα διαθέσει το ενοποιημένο κείμενο των κανονισμών του Ενημερωτικού Δελτίου μέσω της δημοσίευσής του στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα και μέσω μηνύματος που θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο Πελάτης κατά την εγγραφή στο Ενημερωτικό Δελτίο ή μέσω μηνύματος SMS που θα αποσταλεί στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει με σύνδεσμο που θα επιτρέπει την ανάγνωση του ενοποιημένου κειμένου του Κανονισμού και την αποθήκευση του.
(7) Η τροποποίηση του Κανονισμού και όρων του ενημερωτικού δελτίου τίθεται σε ισχύ 14 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής των πληροφοριών σχετικά με την τροποποίηση αυτή. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη Σύμβαση Ενημερωτικού Δελτίου εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της τροποποίησης του Κανονισμού του Ενημερωτικού Δελτίου.


VII. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

(1) Ο Κανονισμός Ενημερωτικού Δελτίου ισχύει από την 2023.03.01
(2) Η Σύμβαση συνάπτεται στην ελληνική γλώσσα. Η επιλογή του ελληνικού δικαίου με βάση τον Κανονισμό δεν στερεί από τον Καταναλωτή την προστασία που του παρέχει ο νόμος, η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί βάσει συμφωνίας μεταξύ του Πωλητή και του Καταναλωτή.
(3) Η αποτύπωση, η διασφάλιση και η διάθεση σημαντικών διατάξεων της συναφθείσας Σύμβασης Ενημερωτικού Δελτίου πραγματοποιείται με την αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος SMS στον αριθμό τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο Πελάτης κατά την εγγραφή του στο Ενημερωτικό Δελτίο.